Groepstherapie ADHD

Volwassenen met ADHD botsen vaak op problemen in timemanagement, organisatie en planning, zowel thuis als op het werk. Vaak leidt dit tot frustraties, stress of secundaire klachten zoals faalangst of demotivatie.

In de praktijk geven we een groepstherapie voor volwassenen met ADHD gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en gericht op het versterken van deze ‘executieve’ vaardigheden als timemanagement, organisatie en planning. Ook het impact van emoties en automatische negatieve gedachten hierop krijgt hierbij aandacht.

De groepstherapie bestaat uit 12 sessies en wordt gegeven door Mevr. Sheena Van Namen, klinisch psychologe en psychotherapeute. De groep bestaat uit 6 tot 8 deelnemers.

Data.

Voorlopig zijn er nog geen data voorzien in 2021.

Kosten

De groepstherapie bestaat uit 12 sessies en kost 395 euro.

De therapie is één geheel en kan niet per sessie betaald worden. Na de start is er geen annulering meer mogelijk, en de groepstherapie start enkel op voorwaarde dat er minstens 6 mensen deelnemen.

Aanmelden

Als u wil deelnemen aan de groepstherapie voor volwassenen met ADHD dan kan u zich bij Sheena Van Namen aanmelden per mail. U krijgt dan een intakeformulier toegestuurd. Nadat u dit heeft ingevuld wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek waarin we bespreken of u kan deelnemen aan de training.

Sheena Van Namen : sheenavannamen@intenties.be

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close