Afspraken

We richten we ons primair op volwassenen woonachtig in één van de 4 eerstelijnszones van Antwerpen of Zuid-Oost Rand Antwerpen, bij voorkeur op verwijzing van de huisarts. Ons groepsaanbod is ook toegankelijk voor mensen die verder wonen dan bovenstaande eerstelijnszones.

Nieuwe patiënten

Als u nog nooit op consultatie bent geweest in onze praktijk, of als uw behandeling in de praktijk al langer geleden is, willen we u vragen eerst contact te nemen per e-mail. Houd rekening met een wachtlijst.

Wegens een te lang geworden wachtlijst, nemen zowel Dr. Stes als Sheena Van Namen tijdelijk geen nieuwe patiënten aan voor individuele consultaties. We kondigen op deze pagina aan van wanneer dit wel terug mogelijk is.

Voor groepen kan u zich wel aanmelden zodra nieuwe data bekend zijn en er nog plaatsen vrij zijn. Om op de hoogte te blijven van het groepsaanbod, kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Sheena Van Namen : 0489/27.95.65 of sheenavannamen@intenties.be

Dr. Steven Stes : 03/430.20.21 of steven.stes@intenties.be


Bestaande patiënten

Patiënten die momenteel in behandeling zijn bij dr. Steven Stes of Sheena Van Namen kunnen onder zelf hun afspraak plannen. Als u een afspraak moet annuleren of verplaatsen, gelieve dit minstens 48 uur op voorhand te doen. Bij niet verschijnen op of laattijdig annuleren van een afspraak wordt een verzuimvergoeding aangerekend.

Lees aub de informatie op www.intenties.be/coronavirus !

Betalingen dienen elektronisch te gebeuren – via bankkaart of uw mobiel toestel (Mobile Pay/Bancontact/Payconiq).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close