Coronavirus

In navolging van een aantal adviezen van de beroepsvereniging van psychiaters respectievelijk psychologen, willen wij u vragen volgende afspraken na te leven :

Mensen die reeds in behandeling zijn bij Dr. Stes

  • Indien mogelijk gaan afspraken door via videoconsultatie. In de mails die u van Doctena (afsprakenbeheer) ontvangt, kan u op een knop klikken ‘open videoconsultatie’ op het tijdstip van de geplande afspraak.
  • Als videoconsultatie niet haalbaar of wenselijk is, dan kan een afspraak in de praktijk mits goede hygiënemaatregelen (mondmasker dragen, handhygiëne, 1.5 m afstand, …) in acht nemend. Ik streef deze uiteraard ook zelf zo veel mogelijk na. Als u zich ziek voelt (hoesten, niezen, koorts, slecht voelen, …) blijft u thuis, en annuleert u de afspraak per mail steven.stes@intenties.be of kan u bellen (03/4302021).
  • Ik werk op afspraak, en om contact in de gang/wachtzaal te vermijden, willen we u vragen om zo veel mogelijk stipt op tijd te komen (niet te vroeg en niet later) ! Gelieve – tenzij in overleg met Dr. Stes – alleen naar de praktijk te komen om te vermijden dat er gezelschap in de wachtzaal blijft tijdens uw consultatie.
  • Er wordt enkel elektronisch betaald – dit is niet enkel veiliger dan cash maar ook hygiënischer. Bij videoconsultatie gebeurt de vergoeding via derdebetaler (rechtstreeks via ziekenfonds).

Mensen die voor de 1ste x op consultatie komen bij dr. Stes.

  • Een 1ste afspraak gaat op de praktijk door. We willen u vragen hierbij goede hygiënemaatregelen (mondmasker dragen, handhygiëne, 1.5 m afstand, …) in acht te nemen. Ik streef deze uiteraard ook zelf zo veel mogelijk na. Als u zich ziek voelt (hoesten, niezen, koorts, slecht voelen, …) blijft u thuis, en annuleert u de afspraak per mail steven.stes@intenties.be of kan u bellen (03/4302021).
  • Ik werk op afspraak, en om contact in de gang/wachtzaal te vermijden, willen we u vragen om zo veel mogelijk stipt op tijd te komen (niet te vroeg en niet later) ! Gelieve – tenzij in overleg met dr. Stes – alleen naar de praktijk te komen om te vermijden dat er gezelschap in de wachtzaal blijft tijdens uw consultatie.
  • Gelieve elektronisch te betalen – dit is niet enkel veiliger dan cash maar ook hygiënischer.

Afspraken bij Sheena Van Namen

  • Afspraken gaan zo mogelijk door via videoconsultatie. In de mails die u van Doctena ontvangt, kan u op een knop klikken ‘open videoconsultatie’ op het tijdstip van de geplande afspraak.
  • Als videoconsultatie niet haalbaar of wenselijk is, dan kan in overleg met Sheena Van Namen een afspraak in de praktijk mits goede hygiënemaatregelen (mondmasker dragen, handhygiëne, 1.5 m afstand, …) in acht nemend. Ik streef deze uiteraard ook zelf zo veel mogelijk na. Als u zich ziek voelt (hoesten, niezen, koorts, slecht voelen, …) blijft u thuis, en annuleert u de afspraak per mail sheenavannamen@intenties.be .

Bedankt alvast,

Steven Stes en Sheena Van Namen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close